Randers sender Vito Hammershøy-Mistrati til Rumænien

Randers' midtbaneprofil Vito Hammershøy-Mistrati skal fremover tørne ud for CFR Cluj i Rumænien.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Efter udelukkende at have spillet i Danmark prøver Vito Hammershøy-Mistrati nu lykken i udlandet.

Onsdag oplyser Randers FC, at man har solgt midtbaneprofilen til rumænske CFR Cluj. Dem mødte kronjyderne to gange i efteråret i Conference League.

Salget af Hammershøy-Mistrati sker efter ønske fra spilleren selv, lyder det.

»Nu kom muligheden for det med vores rumænske modstandere, som jo har oplevet ham på nærmeste hold i to kampe, og vi ønsker ham alt muligt held og lykke,« siger Randers' sportsdirektør, Søren Pedersen, på klubbens hjemmeside.

29-årige Vito Hammershøy-Mistrati, der fylder 30 næste onsdag, kom til Randers fra Hobro i 2019. Siden har han spillet 120 kampe for Randers, som Hammershøy-Mistrati var med til at gøre til dansk pokalmester i 2020/21-sæsonen.

»Vito har været en fantastisk spiller og ambassadør for Randers FC, hvor han har udviklet sig enormt meget, siden han kom til for tre år siden og nu helt fortjent får lov at prøve sig af uden for landets grænser,« siger Søren Pedersen.

»Samtidig viser vi endnu engang, at Randers FC er et godt sted at komme hen for at udvikle sig, gøre sig gældende og komme videre på et tidspunkt.«

Hammershøy-Mistrati fortæller selv på hjemmesiden, at han på det seneste har drømt om at prøve noget nyt.

»Jeg er sindssygt spændt på fremtiden væk fra Danmark. Vi mødte dem (Cluj, red.) sidste år og kunne se, at det var en stor klub. Der er gode spillere, og de spiller med om mesterskabet hvert år og skal også ud og spille Champions League-kvalifikation nu her,« siger Vito Hammershøy-Mistrati på Randers' hjemmeside.

Midtbanespilleren, der var anfører for Randers, har desuden en fortid i FC Helsingør, Lyngby, HB Køge og Næstved.

/ritzau/