Randers ruster defensivt luftrum med tårnhøj svensker

Med sine 196 centimeter kommer den 23-årige forsvarsspiller Hugo Andersson til at stikke godt op i landskabet.

epa09632179 Tosin Kehinde (R) of Randers in action against Alkmaar players Jordy Clasie (L) and Dani de Wit (C) during the UEFA Europa Conference League group D soccer match between AZ Alkmaar and Randers FC in Alkmaar, Netherlands, 09 December 2021. EPA/Ed van de Pol Fold sammen
Læs mere
Foto: Ed van de Pol
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Luftrummet over Randers FC's forsvar bliver godt dækket ind i de kommende år.

Klubben har således været på rov hos Malmö FF, hvor klubben har hentet den 196 centimeter høje midtstopper Hugo Andersson.

Han kommer til på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2025, skriver den kronjyske superligaklub på sin hjemmeside.

Hugo Andersson spillede i sidste sæson på en lejeaftale i Hobro IK i den næstbedste danske række, hvor han spillede 33 kampe og scorede seks mål.

»Vi har været på udkig efter en midterforsvarer i et stykke tid, og i Hugo har vi fundet en ung og dygtig en af slagsen, som vi tror, at vi kan udvikle yderligere på,« siger sportsdirektør Søren Pedersen.

»Han er god på bolden og aggressiv i duellerne, og så er han en stor fyr, som er et stærkt våben på standardsituationer.«

»Han har fået godt med spilletid i de seneste sæsoner på forskellige lejeophold, men han er sulten efter at bevise sig i Randers FC. Det er tydeligt at mærke,« siger Søren Pedersen.

Efter lejeopholdet i Hobro i sidste sæson blev Hugo Andersson udlejet til IFK Värnamo, som han var med til at rykke op i den bedste svenske række.

Hugo Andersson har spillet fire U21-landskampe for Sverige.

/ritzau/