Randers efter ny skuffelse: Drop al medalje-snak

Randers FC løb ind i en ny Superliga-skuffelse, da de på hjemmebane måtte nøjes med 1-1 mod FC Vestsjællands nedrykningsaspiranter.

»Før foråret gik i gang, mente mange, at vi var stensikre medaljevindere. Men drop nu al den snak. Og også den om, at vi i efteråret skal repræsentere dansk fodbold i Europa,« lød Randers-backen Alexander Fischers markante melding efter kampen.

Og var han alt andet end tilfreds med det spil, som Randers-holdet diskede op med.

»Det, vi præsterede mod FC Vestsjælland, var vores klart dårligste i dette forår. Skal vi vinde medaljer, skal vi spille meget bedre, end tilfældet var mod FC Vestsjælland,« sagde Alexander Fischer.

Holdkammeraten Johnny Thomsen kunne godt forstå, at publikum igangsatte en pibekoncert, da dommer Michael Tykgaard fløjtede kampen af.

»Vi spillede skidt og skabte for få målchancer,« sagde Johnny Thomsen, der angav skader og karantæner som en væsentlig årsag til, at Randers-holdet i dette forårs første seks kampe kun har formået at besejre FC Nordsjælland.

»Den kontinuitet, vi havde i efteråret, har vi manglet i foråret. Eksempelvis kunne vi mod FC Vestsælland godt have brugt Christian Keller (skadet, red.) til at vinde andenboldene på midtbanen,« sagde Johnny Thomsen.

Han mener dog, at det er for tidligt at afskrive Randers FC som kommende bronzevinder.

»Heldigvis har forfølgerne også sat en del point til på det seneste. Som jeg ser det, kan vi lige så godt vinde bronze som blive nummer syv,« sagde Johnny Thomsen.

Hos FC Vestsjælland glædede Rasmus Festersen sig over sin scoring til 1-0. Han ligger nu nummer tre på Superligaens topscorerliste med 10 fuldtræffere.

»Hermed har jeg indfriet det mål, jeg satte mig, før sæsonen gik i gang. Men jeg har da ikke tænkt, at det skal stoppe her,« sagde Rasmus Festersen med et smil.

Han har kontrakt med FC Vestsjælland frem til sommeren 2016.

»Uanset om vi bliver eller rykker ned, har jeg i sinde at fuldføre aftalen,« sagde Rasmus Festersen.

FC Vestsjællands træner, Michael Hansen, glædede sig over, at hans tropper i de seneste to kampe har erobret fire point.

»Men vi er altså stadig nedrykningsfavorit. Det positive omkring vores situation er, at vi har fået stabiliseret vores præstationer,« sagde han.