Randers degraderer målmand

Randers FC's rutinerede målmand Martin S. Jensen er degraderet til klubbens udviklingstrup som følge af, at parterne er uenige om et aftrædelsesbeløb.

Randers FC's målmand Martin S. Jensen måtte i sidste måned erkende, at han ikke længere var klubbens førstevalg, da randrusianerne hentede Kevin Stuhr-Ellegaard. Martin S. Jensen har kontrakt med Randers FC til udgangen af 2008 og er parat til at tage kampen op med den nye målmand. Men det må han ikke, skriver Randers Amtsavis.

- Jeg vil gerne slås med Kevin om pladsen, men det må jeg ikke. Jeg må ikke komme i A-truppen. Det har jeg fået at vide af direktør Jacob Nielsen. Han vil ikke have ældre og degraderede spillere i A-truppen. Det er ifølge direktøren Randers FC's politik, siger Martin S. Jensen til avisen.

I stedet er han blevet placeret i udviklingstruppen med unge talenter. Når Jensen første gang skal til træning med de unge, tirsdag 17. juli, er han 34 år. Parterne har ifølge Martin S. Jensen forhandlet om en aftrædelsesløn, men kunne ikke blive enige, så nu må målmanden passe sin træning frem til kontraktudløbet.

/ritzau/