Randers-chef efter turbulent forår: Vi har fået ro på

Randers FC havde et uroligt forår med "kone-sagen", men det er et afsluttet kapitel nu, siger sportschefen.

Randers FC er stadig i gang med at få ting på plads med en ny cheftræner ved roret, men der er kommet ro i klubben efter et forår med tumult, fortæller sportschef Ole Nielsen. Scanpix/Henning Bagger Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der er kommet ro i Randers FC efter et forår med tumult, men klubben er ved også ved at komme plads med sin nye cheftræner, Ólafur Kristjánsson.

Sådan lyder meldingen fra Ole Nielsen, der er sportschef i Randers FC, forud for sæsonens første superligakamp mod FC Midtjylland mandag.

Foråret i Randers blev præget af tumult i spillertruppen på grund af den såkaldte "konesag", hvor den daværende Randers-spiller Christian Keller fandt sammen med holdkammeraten Jonas Borrings fraseparerede kone.

Siden har begge spillere fået ophævet deres kontrakt og skiftet klub, og nu er der igen god stemning i truppen, fortæller Ole Nielsen.

- Der er kommet ro på den konto. I og med ingen af dem er her længere, bliver vi ikke længere konfronteret med det.

- Jeg kan mærke, at truppen er glad for, at der er kommet ro på, så spillerne nu kan koncentrere sig om fodbold. Vi glæder os alle sammen over, at det er et afsluttet kapitel, siger sportschefen.

I maj blev det også et farvel til cheftræner Colin Todd, og klubben fik i stedet fingre i den tidligere FC Nordsjælland-træner Ólafur Kristjánsson. Han har i sommerpausen sat flere nye ting i gang, men sådanne ændringer tager tid, forklarer sportschefen.

- Vi er ikke helt 100 procent på plads endnu. Det er klart, at en ny cheftræner heller ikke er færdig med at implementere sine nye tanker og idéer, men vi har en god base at spille ud fra, siger Ole Nielsen.

Ólafur Kristjánsson har blandt kigget på flere og andre offensive løsninger, end klubben tidligere har haft, forklarer sportschefen.

Mandag spiller Randers FC første runde, og her får det kronjyske hold hård modstand fra bronzevinder FC Midtjylland, der torsdag vandt 3-0 på hjemmebane over FC Vaduz i kvalifikationen til Europa League.

- FC Midtjylland bliver en barsk åbning. Vi er selvfølgelig ikke favoritter sådan lige umiddelbart, men vi glæder os til at komme i gang og spille en stor kamp på MCH Arena, siger Ole Nielsen.

/ritzau/