Randers-anfører: Det var vigtigt at undgå nederlag

Selv om Randers er uden sejr i ti kampe, erklærer både anfører og cheftræner sig tilfredse med vigtigt point.

Læs mere
Fold sammen

Randers FC hentede søndag eftermiddag et point i Alka Superligaen, da holdet på udebane i Esbjerg spillede 0-0.

Resultatet betyder, at kronjyderne nu er uden sejr i ti kampe.

På trods af, at det endnu engang mislykkedes at hente tre point, erklærede Randers-anfører Mads Fenger sig nogenlunde tilfreds med indsatsen.

- Selve resultatet er lidt både og. Man kan ikke sætte en finger på vores indsats, for vi skabte de chancer, der skulle til, og vi holdt samtidig nullet.

- Vi håber da på, at vi også snart begynder at lave mål, siger han.

Randers topper kvalifikationsspillets pulje 1 med 34 point, og klubben bevarede med 0-0-resultatet afstanden på ni point ned til vestjyderne på sidstepladsen.

- Det var meget vigtigt ikke at tabe til Esbjerg. Med det slutspil, vi nu er begyndt på, kan det meget hurtigt betyde noget i tabellen, hvis man taber en kamp, siger Mads Fenger.

Cheftræner Olafur Kristjansson var efter kampen på linje med sin anfører.

- I forhold til den situation, vi kommer fra, glæder jeg mig over, at vi formåede at holde nullet og undgik at lave fejl, der ville have kostet os det point, vi kom med, siger islændingen.

Randers har blot scoret to gange i de seneste ti kampe, og cheftræneren erkender, at selvtilliden er hårdt ramt i øjeblikket.

- Det sætter sig selvfølgelig i sjælen, når boldene ikke går i mål, men vi bliver ved med at abstrahere fra den omverden, der ikke kan se, hvor målene skal komme fra.

- Vi arbejder på træningsbanen, hvor vi forsøger at dygtiggøre os.

- Mod Esbjerg forsøgte jeg at hjælpe Marvin Pourié på det mentale plan, for jeg kunne se, at han var meget emotionel, siger Olafur Kristjansson.

Randers får i næste runde besøg af Horsens, der er toer i puljen med 30 point.

/ritzau/