Ramos så rødt før Messi-mål: Helt forkert at udvise mig

Real Madrids Sergio Ramos mener, at dommeren fejlede ved udvisningen i søndagens 2-3-nederlag til Barcelona.

Real Madrids Sergio Ramos blev udvist efter denne tackling i det 77. minut i søndagens 2-3-nederlag til Barcelona. Reuters/Susana Vera Fold sammen
Læs mere

FC Barcelona åbnede søndag aften den spanske mesterskabskamp helt op med en 3-2-sejr ude over Real Madrid.

En hæsblæsende forestilling blev afgjort to minutter inde i overtiden, da Lionel Messi blev matchvinder for gæsterne.

Bagefter var det helt store samtaleemne blandt Real Madrid-spillerne en udvisning af Sergio Ramos et kvarter før tid. Ramos kastede sig ned i en tackling af Messi med begge fødder.

Selv om værterne kort efter udvisningen fik udlignet til 2-2, så skabte det røde kort utilfredshed i Real Madrid efter nederlaget.

- Det røde kort var en overdrivelse.

- Jeg ville ikke skade nogen. Efter min mening var det til gult kort - ikke rødt. Jeg kom for sent, men der var ingen kontakt, siger Sergio Ramos ifølge ESPN om episoden.

På vej ud ad banen rystede forsvarsspilleren på hovedet og gestikulerede med hænderne.

Ramos afviser, at han klappede hånligt af dommeren. I stedet var han optaget af en samtale med Barcelonas Gerard Pique.

- Jeg klappede ikke af dommeren. Jeg talte med Pique.

- Dommere kan have ret, og sommetider tager de fejl. Den her var afgørende. Men jeg talte med Pique og ikke dommeren, siger Sergio Ramos.

En af de evige diskussioner omkring Barcelona og Real Madrid er, om det ene hold får mere "hjælp" af dommerne end det andet.

På det seneste har Ramos og Pique hver især forsøgt at fremhæve, hvordan modstanderholdet er heldige, når det kommer til dommerbeslutninger.

Søndagens Barcelona-sejr betyder, at Real Madrid måtte afgive ligaens førsteplads. De to mandskaber har hver 75 point, men Barcelona er bedst i indbyrdes opgør.

Madrilenerne har dog fortsat de bedste chancer for at tage den spanske mesterskabstitel, da holdet har spillet en kamp færre end Barcelona.

/ritzau/