Rabobank: Worre lyver

Michael Rasmussens pressechef fra Rabobank-mandskabet kalder det usandt, når Jesper Worre overfor DR hævder, at Michael Rasmussen har fået flere advarsler.

Rabobank-mandskabet mener, at Danmarks Cykle Union har sat Michael Rasmussen af landsholdet på et forkert grundlag. Ifølge det hollandske hold er det simpelt hen løgn, at Michael Rasmussen har fået mere end en advarsel, som DCU-direktør Jesper Worre hævder overfor DR.

- Der er ikke flere advarsler, der er kun én, og den fik vi besked om den 29. juni i en officiel henvendelse fra UCI. Havde der været flere advarsler, så havde holdet fået besked. For uanset om advarslen kommer fra UCI eller en national antidopingenhed orienteres UCI, og så orienterer UCI holdet, og det er kun sket i et tilfælde, siger holdets pressemand Jacob Bergsma.

Jacob Bergsma slår samtidig fast, at man på det hollandske hold ser med stor alvor på advarsler til ryttere for ikke at fortælle om deres gøren og laden, som de skal.

- Det skal alle ryttere gøre, og vi ser seriøst på den opgave. Derfor tog vi også en snak med Michael om vigtigheden i det her, da vi modtog advarslen. Altså inden Tour de France gik i gang, siger Bergsma./ritzau/

/ritzau/