Rabobank lukker for Rasmussens løn

Cykelrytteren Michael Rasmussen får ifølge B.T. hverken udbetalt sin juliløn eller Tour de France-bonus efter fyringen fra Rabobank.

Der er ikke mange gode nyheder for Michael Rasmussen i disse dage.

Efter fyringen fra Rabobank stoppede det hollandske cykelhold øjeblikkeligt med at udbetale løn samt den Tour de France-bonus, danskeren stod til at få efter 10 dage i den gule trøje. Nu håber Rasmussen, at hans advokat kan sikre ham en økonomisk kompensation, men det skal han ikke håbe på, lyder det fra Rabobank.

- Når man bliver fyret, så bliver man ikke udbetalt. Det er rimelig logisk. Det må være en diskussion for advokaterne, hvad det ender med, men som udgangspunkt regner vi ikke med at skulle betale en kompensation for fyringen. Rasmussen har overtrådt nogle regler, og det er kontraktbrud fra hans side, udtaler Rabobanks talsmand, Jacob Bergsma, til B.T.

Rasmussen blev fyret, fordi han angiveligt havde løjet om, hvor han havde opholdt sig forud for Tour de France. Ifølge avisen stod danskeren over for at tjene 7.5 millioner kroner om året hos Rabobank.

/ritzau/