Rabobank forlænger sponsorat til 2012

Den hollandske bank Rabobank forlænger sponsoratet af cykelholdet med danske Michael Rasmussen til og med 2012. Holdet får 89,5 millioner kroner om året.

Danmarks bedste cykelrytter Michael Rasmussens chefer på det hollandske Rabobank-mandskab kan bogstaveligt talt smile hele vejen til banken.

Den hollandske bank forlængede nemlig onsdag sponsoratet af cykelholdet til og med 2012, og der bliver overført 12 millioner euro eller 89,5 millioner danske kroner om året fra bankfolkene til cykelbosserne. Den eksisterende kontrakt udløber med udgangen af 2008.

- Vi ser cykelsporten som et smykke, som fortsat kan kaste glans, forudsat vi giver vores langsigtede tillid og forpligtelse, udtaler Rabobanks bestyrelsesmedlem Piet van Schijndel på bankens hjemmeside.

Han er ikke blind for de troværdighedsproblemer, sporten oplever efter sommerens dopingvirak i forbindelse med Operacion Puerto.

- Vi kender til historien med doping i sporten. Vi har dog heldigvis set, at Rabobank-holdet har opført sig eksemplarisk, siger Piet van Schijndel.

/ritzau/