Rådgiver: Jon sagde nej til Barcelona tre gange

Både i 1997, 1998 og i 2002 sagde landsholdsangriber Jon Dahl Tomasson nej til tilbud fra Barcelona, fortæller hans tidligere rådgiver Emile Miedema.

Landsholdets Jon Dahl Tomasson og hans tidligere rådgiver Emile Miedema har ikke talt sammen i fem år, men Miedema har bestemt ikke glemt danskeren. I dag indleder danskerens tidligere rådgiver en sag mod Tomasson for uretmæssigt brud på kontrakten mellem de to, men forinden har han ladet B.T. kigge lidt i mappen "Tomasson" fra arkiverne.

Her kan Miedema blandt andet fremvise afslag til Barcelona fra Tomasson, der ifølge sin tidligere rådgiver blev tilbudt kontrakt med den spanske storklub tre gange - i 1997, 1998 og 2002. Tomasson selv ønsker ikke at sige så meget om de tilbud eller forholdet til Miedema i det hele taget.

- Nå, jeg ved jo ikke, hvad han har givet og sagt. Det har jeg ingen idé om. Jeg ved bare, at jeg har en del medlidenhed med ham, siger Tomasson til avisen.

Miedema fortæller også, at Jon Dahl i 1997 sagde nej til Ajax. Tomasson ikke ville træne under Morten Olsen, fordi angriberen ikke brød sig om det, han havde hørt om Olsens måde at arbejde med disciplin på.

/ritzau/