Queens Park vil have brasiliansk profil

Queens Park Rangers sidder fast i bunden af Premier League, men nu meldes den kriseramte klub interesseret i den brasilianske stjerne, Alexandre Pato.

Med blot 19 point i 22 kampe ligger Queens Park Rangers under nedrykningsstregen i den engelske liga, og klubbens manager, Harry Redknapp, savner noget pondus i den forreste række, hvor det kun er blevet til 23 mål hidtil i sæsonen.

Alexandre Pato spillede i AC Milan fra 2007 til 2012, indtil han blev solgt til Corinthians i Brasilien og siden lejet ud til Sao Paulo. Han har optrådt 27 gange på det brasilianske landshold, hvor det er blevet til 10 mål.

Pengene sidder dog ikke løst i den engelske bundklub, og Redknapp er tvunget til at finde pengene et andet sted for at få fingrene i 25-årige Pato.

Ifølge den engelske avis, The Mirror, vil Redknapp forsøge at sende Adel Taraabt, der angiveligt tjener i omegnen af 640.000 kr. om ugen, til den rige Dubai-klub, Al-Ahli, for at skabe luft i budgettet. Han har selv ytret ønske om at forlade klubben, men hans foretrukne destination er Italien.