Qatars købehold fortsætter sejrsstimen

Den montenegrinsk-født Zarko Markovic er den store stjerne på det Qatar-mandskab, der i øjeblikket spiller VM på hjemmebane.
Læs mere
Fold sammen

Op til VM-slutrunden på hjemmebane har Qatar måttet punge stort ud for at kunne stille et slagskraftigt mandskab. Spillere fra nær og fjern er blevet betalt en formue for at spille for den stenrige oliestat. Og indtil videre ser det ud til, at investeringen giver pote.

Lørdag tog Qatar i hvert fald sin anden sejr ud af to mulige, da Chile måtte forlade halgulvet med et 20-27-nederlag i bagagen.

Dermed holder de mange nationaliserede qatarer trit med Spanien og Slovenien i toppen af gruppe A. Med til historien hører dog også, at holdet stadig mangler at møde netop Spanien og Slovenien samt Hviderusland.

I gruppe B blev det også til lutter favoritsejre på VMs tredjedag. Mens Kroatien besejrede Tunesien med 28-25, måtte Makedonien slås lidt mere for de to point mod Iran.

De upåagtede asiatere holdt trit med Kiril Lazarov og co. kampen igen, og det var først til sidst, at makedonerne kunne række armene i vejret efter en 33-31-sejr. Makedonien og Kroatien topper gruppen med maksimum-point.