Putzer overraskede på hjemmebane

Karen Putzer overraskede alle, da hun foran hjemmepublikummet i Cortina d'Ampezzo vandt kvindernes storslalom. Herrernes super kombination blev aflyst.

Italienske Karen Putzer har ikke haft fart i skiene i denne sæson, men på hjemmebane i Cortina d'Ampezzo var der ingen, der kunne følge med hende, da kvinderne dystede i storslalom. Hun var hurtigst i første gennemløb, og den føring forsvarede hun i andet gennemløb. Det var første gang siden 2003, at 28-årige Karen Putzer kom øverst på skamlen.

På andenpladsen - fire tiendedele af et sekund efter - kom den formstærke amerikaner Julia Mancuso, som har sikret sig to andenpladser og en sejr i løbet af tre dages konkurrencer ved det italienske skisportssted. Tredjepladsen gik til Karen Putzers landsmand Denise Karbon.

I den samlede World Cup er det fortsat de to østrigere Marlies Schild og Nicole Hosp, der ligger i front, mens Julia Mancuso ligger på tredjepladsen.

Herrernes skulle have dystet i super kombinationen i franske Val-d'Isère, men konkurrencen blev aflyst på grund af dårlige vejrforhold.

/ritzau/