PSG-spiller: Vi har råd til at købe Messi flere gange

fbl-eur-c1-psg-ajax
Læs mere
Fold sammen

Bølgerne går højt i fodboldklubben Barcelona i disse dage. Senest har rygterne svirret om klubbens absolutte stjerne og ikon Lionel Messi og hans ønske om at forlade klubben. Paris Saint-Germain står klar med checkhæftet, forsikrer klubbens argentinske spiller Javier Pastore.

Resultatmæssigt har storklubben ellers ikke underpræsteret for alvor. En øjeblikkelig andenplads, ét point efter Real Madrid, der dog har en kamp i hånden, og 15 ud af 18 mulige point i CL-gruppen, der blandt andet bød på modstand fra netop PSG. Umiddelbart ikke katastrofalt.

Men i en fodboldklub som Barcelona kan der sagtens være noget galt alligevel. Klubbens største stjerne - sandsynligvis nogensinde - Lionel Messi er i hvert fald centrum for et hav af spekulationer, og så snart noget er galt, vender hele medieverdenen sine øjne mod den lille argentiner.

Umiddelbart har kun tre klubber købekraft til at byde på 10'eren, under den forudsætning at Real Madrid aldrig kan blive relevant. Manchester City, Paris Saint-Germain og Chelsea. Rygterne har floreret kraftigst i Chelseas favør, men PSG står ligeledes klar ved kassen, hvis Messi bliver sat til salg.

»Hvis Messi forlader Barcelona, så vil Paris Saint-Germains ejere stå klar til at lave en handel,« fortæller Javier Pastore til argentinske tycsports.

Der er ofte blevet spekuleret i, hvor mange penge en klub skal have op af lommen, for at Barcelona overhovedet kunne fatte interesse. Ifølge transfermarkt er Messis markedsværdi 995 millioner kr., men der har jævnligt været endnu højere beløber på tale. Pastore ser det ikke som en hindring.

»Penge bliver ikke et problem. Klubben har ressourcer til at købe adskillige Messi'er,« slutter den 25-årige argentiner.