PSG-målscorer: Manchester City var heldige

Manchester City var heldige med at komme fra Paris med 2-2, mener Adrien Rabiot.

Paris: Spillemæssigt var Paris Saint-Germain klart dominerende gennem det meste af opgøret mod Manchester City onsdag, men det endte alligevel med remis.

Englænderne udnyttede et forsvarskoks hos PSG til at få 2-2 med hjem i bagagen, og det ærgrede PSG's målscorer til 2-1, Adrien Rabiot.

- Vi kunne have beholdt føringen, men de scorede på en fejl. De var heldige, men det var en åben kamp, siger Rabiot til uefa.com.

Alligevel er han optimistisk i forhold til at komme videre til semifinalen, selv om udgangspunktet til returopgøret ikke er ideelt.

- Vi har stadig alle chancer for at komme videre. Vi skal bare vinde der (i Manchester, red.), lyder det fra PSG-midtbanespilleren.

Manchester City-målmand Joe Hart snuppede et straffespark fra Zlatan Ibrahimovic, og det var med til at sikre holdet det gode resultat.

Han vil dog ikke udnævne sit hold til favoritter.

- Det var en god gang fodbold, men vi må vente med at se, hvor godt resultatet er. To scoringer er fantastisk. Forhåbentlig kan vi udnytte det, siger Hart til uefa.com.

Returkampen spilles i næste uge i Manchester, hvor 0-0 eller 1-1 vil være nok til at sende Manchester City videre på reglen om udebanemål.

/ritzau/