PSG forlænger med profileret argentinsk cheftræner

Mauricio Pochettino har fået en kontraktforlængelse på et år, så den nu løber til sommeren 2023.

Mauricio Pochettino kan blive i Paris Saint-Germain frem til sommeren 2023. (Arkivfoto) Anne-Christine Poujoulat/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den franske storklub Paris Saint-Germain har forlænget samarbejdet med cheftræner Mauricio Pochettino.

De to parter er blevet enige om en aftale, der løber frem til sommeren 2023, meddeler PSG på sin hjemmeside.

Argentineren havde i forvejen en kontrakt, der løb til 2022, men den nye aftale kan altså holde ham et år længere i klubben.

Der har i løbet af foråret været rygter om, at Pochettino var i dialog med sin tidligere klub Tottenham om et comeback, men det er altså nu endegyldigt skudt i sænk.

Hele Mauricio Pochettinos stab har også fået kontraktforlængelser.

»Det er meget vigtigt for os at mærke den støtte og tillid, klubben giver os, og vi vil gøre alt for, at fansene bliver stolte af os,« siger Pochettino.

»For 20 år siden var jeg selv anfører her i klubben, og nu er jeg træner. Det er en drøm, der er blevet til virkelighed,« siger han.

Mauricio Pochettino blev hentet ind til rollen som cheftræner, efter at PSG fyrede tyske Thomas Tuchel i december sidste år.

I den hjemlige liga kiksede det dog totalt for PSG, som var massive favoritter, inden sæsonen gik i gang. Klubben måtte således se Lille løbe med guldmedaljerne.

Ikke desto mindre har PSG meldt ud, at klubben er godt tilfreds med Pochettino, og det har nu udmøntet sig i en ny kontrakt.

/ritzau/