Premierminister vil kigge nøje på forslag i billetstrid

David Cameron vil kigge nøje på et forslag om, at fans skal med på råd i klubbernes bestyrelseslokaler.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Storbritanniens premierminister, David Cameron, melder sig nu også på banen i striden om stigende billetpriser i Premier League.

Den har været højt på dagsordenen i England, siden store dele af Liverpools hjemmepublikum udvandrede fra kampen på Anfield i lørdags mod Sunderland som en protest mod stigende billetpriser.

Problematikken breder sig dog langt ud over Liverpool, og David Cameron siger onsdag, at der generelt er et problem.

Han siger, han vil kigge nøje på et forslag fra oppositionen Labour om at give fansene en stemme i klubbernes bestyrelseslokaler.

- Jeg vil se meget nøje på det forslag, I fremsætter, fordi jeg tror, der er et problem her, hvor nogle klubber sætter priserne op i højt tempo hvert år, selv om mange af pengene i fodbold kommer fra sponsorater og andre kilder, siger Cameron.

Mange af de 20 Premier League-klubber har fået kritik for at hæve priserne. Heriblandt altså Liverpool, hvis fans tog konsekvensen i weekenden.

Klubben havde offentliggjort planer om at hæve visse billetter til 77 pund, hvilket fik tusinder af fans til at udvandre fra stadion efter 77 minutter i en symbolsk handling.

Det havde ikke ligefrem god indflydelse på Liverpool-spillerne, der i de sidste otte minutter satte en føring på 2-0 over styr, så Sunderland kunne rejse hjem med 2-2.

 

/ritzau/