Popovic nedlagde Viborg

Slagelse DT vandt søndag topkampen mod Viborg HK med 32-29 i kvinderens håndboldliga. Bojana Popovic scorede næsten efter behag mod sin kommende klub.

Til sommer skifter hun til Viborg HK. Der var dog ingen hjælp til de kommende holdkammerater, da Slagelse DT's Bojana Popovic med 13 scoringer og flere afgørende frispilninger søndag sendte Viborg HK hjem fra Antvorskovhallen med et nederlag på 29-32.

Selv om den 27-årige serber ikke leverede en præstation i verdensklasse, så scorede hun nærmest efter behag mod et Viborg-hold, der ikke var kommet til topopgøret i Slagelse med de bedste forudsætninger for en sejr. Der var således flere huller i forsvaret, eftersom Heidi Astrup, Lene Lund Nielsen og keeper Valerie Nicolas alle sad udenfor med skader.

Med sejren lagde Slagelse DT sig suverænt i spidsen for Toms Ligaen, som vestsjællænderne fører med maksimumpoint 30 point efter 15 kampe. Viborg HK ligger inden søndagens sene opgør mellem KIF Vejen og Aalborg DH på andenpladsen i rækken med 23 point. Aaborg DH, der har 22 point, kan dog overtage andenpladsen.

/ritzau/