Popovic bliver klar til pokalbrag

En mindre omgang influenza forhindrer ikke Viborg HK's Bojana Popovic i at stille op i lørdagens pokalfinale i håndbold mod FCK.

Træningen blev gennemført som planlagt fredag, selv om det kneb med at stille to hold. Men assistenttræner Jakob Vestergaard vil ikke bruge skader og sygdom på Viborg HK's kvindehold som nogen undskyldning forud for pokalfinalen mod FCK Håndbold lørdag.

- Sådan har det jo været det meste af sæsonen, men vi har klaret os alligevel, lyder det fra Vestergaard, der stiller med tre ynglingespillere i truppen for at fylde holdkortet helt.

Han regner helt sikkert med, at Bojana Popovic bliver klar trods influenzalignede symptomer. Montenegrinerne deltog i hvert fald i fredagens træning i fuldt omfang, mens Rikke Skov, der døjer med samme sygdomsproblemer, kun var med, da det taktiske oplæg blev gennemgået.

Til gengæld er Kristine Lunde med i sin første betydende kamp i sæsonen efter sin skulderskade. Nordmanden var med i torsdagens træningskamp mod KIF Vejen, men kan stadig kun spille i forsvaret. Også tyske Anja Althaus er spilleklar i modsætning til sin landsmandinden Grit Jurack, der brækkede en finger under VM-turneringen tidligere på måneden.

/ritzau/