Popovic ærgrer sig over Anja Andersens håndbold-stop

Bojana Popovic (tv) og havde Anja Andersen som træner og mentor i årene, da Slagelse var verdens bedste klubhold. Montegrineren mener, at det er ærgerligt, at Anja Andersen ikke blev landstræner. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En af verdens bedste kvindelige håndboldspillere nogensinde, Bojana Popovic, beklager, at Anja Andersen har vendt ryggen til håndboldsporten.

»Hun vil blive savnet. Som spiller var hun i verdensklasse, og som træner var hun endnu bedre. De resultater hun opnåede i begge roller taler sit tydelige sprog,« siger Bojana Popovic i telefonen fra Montenegro, hvor hun nu er sportschef i topklubben Buducnost.

Bojana Popovic kunne godt have tænkt sig, at Anja Andersen havde efterfulgt fyrede Jan Pytlick på posten som træner for det danske kvindelandshold.

»Hun ville have været en fantastisk landstræner. Ingen ved mere end håndbold end hende. Men lad os nu se, om hun fastholder sin beslutning. Selvom hun siger, at det er slut med håndbold, kan jeg sagtens forestille mig, at hun ændrer mening,« siger Bojana Popovic, der havde Anja Andersen som træner, da Slagelse DT vandt Champions League.

»Det var Anjas skyld, at jeg blev den håndboldspiller jeg blev. Jeg kom i en ung alder til Danmark. Her tog Anja fat i mig, og fortalte, hvordan tingene skulle gøres. En bedre læremester kunne jeg simpelthen ikke få,« siger Bojana Popovic og tilføjer:

»Nu vil Anja koncentrere sig 100 procent om sit coach-job i Pathfinder. Jeg kan forstå på hende, at hun her kan få sine arbejdsmæssige ambitioner opfyldt. Når Anja er glad, er jeg også glad,« siger Bojana Popovic.

I øvrigt er det et stykke tid siden, at hun sidst har talt med Anja Andersen.

»Hernede i Montenegro har min mand og jeg nok at se til. Jeg er gravid, og skal efter planen føde om tre måneder,« siger hun.