Poker: Gus solidt fra start i Australien

De professionelle stjerner er samlet i Aussie Millions i Melbourne. Gus Hansen kom godt fra start.

Foto: Jan Bjarke Nielsen Fold sammen
Læs mere

Hvis du skulle vælge, hvor ville du så helst tilbringe en uge med poker lige nu? I grå, kolde og kedelige København eller i sommertemperaturer i Melbourne, hvor man bedrive fritiden med at se Australian Open i tennis? Fint!

Hovedparten af de bedste pokerspillere har valgt det sidste og forsøger i øjeblikket at ramme kortene og heldet i Aussie Millions, der i år har kunnet tiltrække mere end 700 spillere (i sig selv et bevis på, at pokeren også har bredt sig til den side af kloden).

Feltets danske islæt, Full Tilt-proen Gustav "Gus" Hansen, kom solidt fra start, da han for kort tid siden sluttede sin første dag med 66.300 i chips og dermed lagde sig i en favorabel position til, når de resterende cirka 300 spillere samles og spiller videre i nat dansk tid.

Derimod måtte holdkammeraten Phil Ivey se sig slået få minutter før dagens sidste hånd. Det amerikanske pokerikon var short stacked, men hans A9 fik ikke den nødvendige hjælp mod modstanderens to bønder.

Så nu er der rigeligt med tid til at se tennis for hans vedkommende.

Turneringen føres solidt af den stærke finne, Patrik Antonius, der i går samlede 315.000 i chips sammen, da første halvdel af feltet var i ilden.

Aussie Millions har i år syv millioner amerikanske dollars i præmiepuljen. Vinderen tager 1,5 million dollars - små ni millioner danske kroner.

Følg turneringen på pokernews.com