Poker: EPT'en i Deauville er aflyst

Af ukendte årsager har arrangørerne aflyst European Poker Tour i den franske kystby i februar.

Noget uventet meddelte arrangørerne af European Poker Tour her til aften, at turneringen i den franske kystby, Deauville, sidst i februar - altså om godt halvanden måneds tid, er aflyst.

Endnu har EPT-ledelsen ikke meldt noget officielt ud om aflysningen til turneringen, der sidste år tiltrak over 400 spillere, og hvor danske Theo Jørgensen sikrede sig en flot præmiecheck og en fornem fjerdeplads.

- Det er Casino Barriere, der har aflyst eventet. Hverken EPT eller Pokerstars har ønsket en aflysning, siger Michael Holmberg, der er skandinavisk chef hos turneringens sponsor, Pokerstars, til pokermagasinet Ace.

En teori er, at de franske myndigheder måske har smidt esserne på bordet.

Sidst i december greb myndighederne ind overfor fodboldklubben Toulouse, der havde spiludbyderen 888.com som hovedsponsor. Men klubben, der spiller i den bedste franske række, fik forbud i retten mod at annoncere for poker.

De spillere, der har kvalificeret sig til EPT'en i Deauville hos Pokerstars har fået besked om aflysningen. I stedet har de fået tilbudt en billet til turneringen i enten Dortmund eller Warszawa. Alternativt kan de få pengene for buy-in, hotel og lommeskillinger udbetalt.