Poker: EPT'en fortsætter med at udvide

European Poker Tour kiler endnu en turnering ind i forårsprogrammet - for første gang i Østeuropa.

En dygtig købmand forstår at smede, mens jernet er varmt. Derfor er det ny lykkedes verdens største pokerudbyder, PokerStars, at mase endnu et stop ind på den efterhånden pænt eftertragtede European Poker Tour her til foråret.

Og for første gang rykker turneringsserien nu ind i Østeuropa, hvor flere og flere er blevet grebet af pokerdillen.

Eventen bliver afholdt midt i marts på det eksklusive Hyatt Regency Hotel, der ligger centralt i den polske hovedstad Warszawa - kun tre dage efter afslutningen på endnu en EPT-debut i Dortmund.

- En EPT-turnering i Polen vil hjælpe med at løfte pokerens profil i Østeuropoa, og vi har sikret os et sted i verdensklasse til at være vært for turneringen i Warszawa, siger John Duthie, direktør for European Poker Tour.

Med et stop i Polen kommer EPT'ens tredje sæson op på i alt ni turneringer, hvilket er to mere end sidste år. Der vil være plads til i alt 300 spillere, der hver skal lægge 4.000 euro, for at være med.

Og det er ikke dumt at rive seks dage ud af kalenderen med destination i Warszawa. Berlingske.dk har tjekket flypriserne på SAS Snowflake. En afrejsebillet tirsdag aften den 13. marts koster kun 335 kroner. Returrejsen søndag aften den 19. marts kan ervherves til samme pris. Og der er ledige pladser.

Så gælder det bare om at kvalificere sig.

European Poker Tour - foråret 2007
17/01-20/01 EPT Scandinavian Open, København
20/02-24/02 EPT French Open, Deauville
08/03-11/03 EPT Dortmund
14/03-17/03 EPT Warszawa
28/03-01/04 EPT Grand Final, Monte Carlo

Kilde: ept.com