Poker: Dansk favorit til VM-titel

Bookmakerne tror nu på et verdensmesterskab til danske Philip Hilm i Las Vegas.

Skal man tro bookmakerne, får Danmark sin første verdenmester i poker, når de sidste ni ud af små 6.358 i morgen aften dansk tid begiver sig ud i finalen ved VM i poker, World Series of Poker, i Las Vegas.

Det er den 31-årige Philip Hilm, der har bosat sig i engelske Cambridge, men med ægte Nørrebro-rødder, som har lagt sig i spidsen af turneringen før den afgørende finale.

Og efter en analyse af de otte andre spillere på finalebordet har bookmakeren Betway valgt at sætte favorit-odds på den 31-årige dansker.

- Vældig mange af spillerne på finalebordet mangler de helt store meriter fra live turneringer, men danske Philip Hilm må helt klart være favorit, ikke bare på grund af sit flotte chiplead, men også på grund af at han rent faktisk har præsteret noget live før. Men det er dog stadig et åbent felt, og med de blinds og chipstacks der ligger derude kan maget ske endnu. Men vi håber selvfølgelig på at Hilm tager sejren. Det ville være fantastisk, siger Jacob Leslie fra Betway.com.

Philip Hilm giver pengene 4,75 gange igen, hvis han går hele vejen og vinder den store VM-triumf med en tilhørende førstepræmie på over otte millioner dollars.