Pless bag sensation

Kristian Pless slog tirsdag verdens ottende bedste tennisspiller David Nalbandian efter et forrygende comeback i første runde af ATP-turneringen Chennai Open.

Foto: Scanpix Fold sammen
Læs mere

Det startede skidt, men endte i stor jubel.

Selv om den danske tennisspiller Kristian Pless tabte første sæt med 2-6 til David Nalbandian, så skabte danskeren alligevel den helt store overraskelse, da han tirsdag mødte verdensranglistens nummer otte i første runde af ATP-turneringen i indiske Chennai.

Efter en sløj dansk indledning på kampen var 25-årige Pless som forvandlet i andet sæt, der blev vundet med imponerende 6-3. Dermed var der lagt op til en gyserafslutning i tredje sæt, hvor argentinske Nalbandian hurtigt bragte sig foran med 3-0, inden Kristian Pless igen begyndte at sætte sine bolde præcist. Danskeren kom således op på 3-3, og de to fulgtes ad til 5-5, hvorefter Kristian Pless brød argentinerens serveparti.

Foran 6-5 i sidste og afgørende sæt viste Kristian Pless ingen nåde og servede kampen hjem og skabte dermed et af de største danske tennisresultater i mange år.

/ritzau/