Piotr Wozniacki: Caroline har fundet grand slam-formen

Den danske tennisstjerne leverede en koncentreret indsats på højt niveau i Australian Open-ottendedelsfinale.

Melbourne. Caroline Wozniackis far og træner, Piotr Wozniacki, var særdeles tilfreds med den danske tennisstjernes præstation i den stensikre sejr over slovakiske Magdalena Rybarikova i ottendedelsfinalen i Australian Open tidligt søndag morgen dansk tid.

- Caroline var fuldstændig koncentreret fra start til slut og fulgte sin taktik hele vejen igennem kampen. Hun spillede meget godt i dag, siger Piotr Wozniacki umiddelbart efter kampen.

Den 27-årige dansker skulle kun bruge lidt over en time på at slå den 19.-seedede slovak på Rod Laver Arena med cifrene 6-3, 6-0.

Og der var aldrig for alvor tvivl om udfaldet af kampen. Dertil var den andenseedede dansker simpelthen for stærk.

- Jeg tror, hun har fundet grand slam-formen, og så spiller hun meget koncentreret i øjeblikket. Caroline har spillet på et højt niveau i mange måneder, så koncentrationen var ekstra vigtig i dag, siger Piotr Wozniacki.

29-årige Rybarikova forsøgte at bryde Wozniackis rytme ved at lave mange stopbolde og slice baghånden.

Men lige lidt hjalp det, og Wozniacki løb alle bolde op til stor frustration for den slovakiske modstander.

- Hun prøvede alt. Hun skiftede tempo og lavede stopbolde, men Caroline vidste godt, at hun skulle være forberedt på den slice, siger Piotr Wozniacki.

Hvorvidt der er spillere tilbage i turneringen, der kan stikke en kæp i hjulet for Caroline Wozniackis vej mod sit første grand slam-trofæ, er et åbent spørgsmål, mener han.

- Hvis der er en, der rammer bolden godt et par gange, så ved man aldrig. Jeg håber det ikke. Jeg ønsker det ikke. Men vi skal tænke på næste kamp, og så må vi se, siger Piotr Wozniacki.

/ritzau/