Pione Sisto overstrålede alle i sin landsholdsdebut

Pione Sisto fik den perfekte debut i den danske landsholdstrøje. Fold sammen
Læs mere

Pione Sisto fik fredag eftermiddag sin debut for det danske U21-landshold, da han var med i startopstillingen i en træningskamp mod Dinamo Bukarest. Og det blev i den grad en mindeværdig debut.

FC Midtjylland-profilen bragte Danmark foran i første halvleg af den målrige affære. Men han var slet ikke færdig med at brillere. Han gjorde det nemlig også til 2-1, og så lagde han op til FC Nordsjællands Emiliano Marcondes' scoring til 3-1, inden han fuldendte sit hattrick til 4-1.

De to AaB-spillere Andreas Bruhn og Frederik Børsting scorede til 5-1 og 6-1, inden Emiliano Marcondes scorede sit andet mål til slutresultatet 7-1. Faktisk formåede Dinamo Bukarest ikke selv at score i kampen. Det var således et selvmål af Brøndby-backen Riza Durmisi, der bragte modstanderen på tavlen.

Hvis kampen var en forsmag på Sistos niveau på landsholdet, så tyder meget på, at han kommer til at spille en vigtig rolle på U21-landsholdet, når de til sommer skal spille EM i Tjekkiet.

Pione Sisto er endnu ikke berettiget til at spille officielle landskampe for Danmark, da han endnu afventer sit statsborgerbevis. Men da træningskampene under U21-landsholdets aktuelle træningstur i Tyrkiet ikke betragtes som officielle kampe, så må den 19-årige kantspiller gerne spille for Danmark.

Pione Sisto spillede med trøjenummer 11 i træningskampen mod Dinamo Bukarest.