Pione Sisto glad for hattrick i U21-landsholdsdebut

Pione Sistos debut på U21-landsholdet bød på tre mål og en assist. Fold sammen
Læs mere

Pione Sisto fik en uforglemmlig debut for det danske U21-landshold. På træningslejren i Tyrkiet scorede den unge FC Midtjylland-komet tre mål og lagde op til en scoring i 7-1-sejren over Dinamo Bukarest.

Godt nok havde den 19-årige Pione Sisto håbet på at levere en god præstation, men at den blev så overbevisende, var ikke noget, han havde set komme.

»Det lå nok ikke lige i tankerne. Jeg havde håbet at spille en fin kamp. Det var stort set det, jeg tænkte meget på. Og så måske overføre noget af det, vi havde øvet på til træningen. Det synes jeg, at jeg formåede rigtig fint, og så er det selvfølgelig rigtig fint at kunne score,« sagde Pione Sisto efter kampen til DBUs udsendte.

»Det var dejligt at formå at score et hattrick og lave en assist, og vi vandt overbevisende, så det var en fin testkamp,« tilføjede han.

Mandag skal U21-landsholdet i kamp igen mod Kinas U23-landshold, og her vil Pione Sisto forsøge at gentage den flotte præstation fra kampen mod Dinamo Bukarest.

»Jeg kommer med samme målsætning til næste kamp og forsøger at gøre mit bedste. Vi er her for at vise, hvad vi kan, og det er jeg selvfølgelig også. Selvfølgelig håber jeg på at være lige så afgørende til næste kamp,« sluttede U21-landsholdets nye stjerne.

Pione Sisto er født i Uganda af sudanesiske forældre. Han flyttede til Danmark, da han kun var to måneder gammel og er først nu blevet en del af DBUs ungdomslandshold, da han i oktober blev indstillet til et dansk statsborgerskab.