Piil under pres

Cykelrytteren Jakob Piil er meget langt fra topformen og må opgive at køre Vuelta a Espana. Samtidig skal han forsøge at lokke en ny kontrakt ud af T-Mobile.

Cykelrytteren Jakob Piil vil så gerne overbevise sit tyske hold, Team T-Mobile, om, at de skal forlænge hans kontrakt, når den udløber til nytår. Men Piil er fortsat langt fra topformen efter en knæskade og måtte i lørdags udgå på tredje etape af Pro Tour-løbet Eneco Tour.

- Jeg har følt en del smerter under træningen, og på de dårlige dage har jeg stort set bare siddet og trillet som en bedstemor, siger den 34-årige Jakob Piil til Ritzau.

Han havde oprindeligt planer om at køre Vuelta a Espana fra den 1. september, men må nu droppe dem, fordi han ikke kan gennemføre et etapeløb af den kaliber.

Alligevel har han ikke opgivet at overbevise den sportslige ledelse på Team T-Mobile om, at han er værd at satse på i endnu et år. Men tiden er knap, og han kan godt forstå, der ikke ligger et kontrakttilbud til ham allerede.

- Som året har været, er det er svært for mig at argumentere for, at de skal give mig et år mere. Men kommer jeg tilbage og viser, jeg stadig kan være med, er det muligt, siger Jakob Piil.

/ritzau/