Peter Schmeichel er skuffet over Per Bjerregaard

Peter Schmeichel prøver sammen med tidl. FCK-investor Aldo Petersen at købe sig ind i Brøndby, hvor vil være sportsdirektør."Jeg havde tænkt mig, at Per Bjerregaard skulle være bestyrelsesformand. i dag er jeg mere i tvivl."

Peter Schmeichel med Aldo Petersen i baggrunden. Foto: Bjarke Ørsted Fold sammen
Læs mere

Schmeichel indledte pressemødet på Hotel Front i København med at tale om sine TV-optrædener.

- Jeg er klar til at opgive den store TV-karriere, jeg var i gang med. Jeg bor i England, hvor min søn også spiller fodbold. Det har I måske set.

- Min kone og jeg elsker at følge ham. Men vi glæder os til at flytte til Danmark. Jeg elsker Danmark og jeg elsker Brøndby. Vi er kede af den situation, de er i. Vi føler, at vi kan gøre en indsats for at redde Brøndby.

- Hvis vi skal nå dertil, at vi har en god chance i Europa, kan vi ikke gøre det med den nuværende ejerform. Vi har ikke hørt fra Brøndby, men der er aftalt et møde. Fristen for købstilbuddet på en kvart milliard kroner er udløbet, men investorerne er stadig interessede, sagde han til pressemødet.

- Jeg har den dybeste respekt for Per Bjerregaard. Han har sammen med Sepp Piontek skabt dansk professionel fodbold, sagde Schmeichel om Brøndbydirektøren, som han dog også er dybt skuffet over.

- Jeg havde tænkt mig, at Per Bjerregaard skulle være bestyrelsesformand i torsdags, men i dag er jeg mere i tvivl. Vi har hørt noget fra Brøndby, men det er ikke tilfredsstillende.

.