Peter Sagan udgår af Vueltaen efter voldsom motorcykel-påkørsel

Peter Sagan (i grøn trøje) udgår af Vueltaen. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Peter Sagan udgår af Vuelta a España efter sit voldsomme styrt på lørdagens 8. etape, hvor han blev påkørt af en motorcykel.

Det skriver Tinkoff-Saxo i en pressemeddelelse.

Peter Sagan pådrog sig slemme skader og sår især på venstre side af kroppen. Blandt andet fik han en meget slem hudafskrabning på sin ene balde, og han venstre arm er også gevaldigt medtaget efter mødet med asfalten.

Lægestaben på Tinkoff-Saxo har i samarbejde med Vuelta-lægerne vurderet, at det ikke er forsvarligt at lade Peter Sagan fortsætte løbet, og derfor vender han nu hurtigst muligt hjem for at modtage behandling.

Med 8,2 kilometer tilbage af 8. etape blev Peter Sagan påkørt af en motorcykel, der ramte slovakkens bagdæk. Sagan blev siddende på cyklen, men kunne ikke undgå at styrte kort tid efter, da han slog en kolbøtte ud over styret.

Efterfølgende sparkede og slog han i frustration til sin cykel og den hvide lægebil, ligesom han tydeligvis brugte grimme gloser mod motorcyklisten, der blev holdende bag ham i noget tid.

Motorcyklisten blev sidenhen smidt ud af løbet for sin hensynsløse kørsel, og Peter Sagan modtog i alt bøder for 300 schweizerfranc - 2100 kroner - for sin opførsel.

Peter Sagan nåede at vinde tredje etape af Vueltaen.