Perfekt United-debut for Larsson

Den svenske målkonge Henrik Larsson indledte sit eventyr hos Manchester United med en fuldtræffer, da hjemmeholdet vandt 2-1 over Aston Villa i FA Cuppen.

Henrik Larsson sendte søndag en alvorlig advarsel af sted til engelsk fodbold med et debutmål for Manchester United. Måske har svenskeren tænkt sig igen at hærge en britisk liga med fuldtræffere på samlebånd. Det skete i FA Cup-matchen hjemme på Old Trafford, hvor Manchester United vandt 2-1 over Aston Villa med en scoring af Ole Gunnar Solskjær kort før slutfløjt.

Det blev i hvert fald en debut lige efter enhver Larsson-fans drejebog, da den forhenværende Celtic-stjerne i minut nummer 55 fik serveret bolden fra Wayne Rooney og uden tøven pumpede den i nettet bag en chanceløs Gabor Kiraly i Aston Villa-målet. Det gav prompte manager Alex Ferguson et bredt smil.

Milan Baros udlignede til 1-1, men på vej ind i dommerens overtid, blev Ole Gunnar Solskjær en populær matchvinder for Manchester United med en flad afslutning lige på mål, som en bedre keeper end Gabor Kiraly havde taget.

/ritzau/