Paul Scholes råder Mourinho til at stoppe brokkeriet

Jose Mourinho i diskussion med fjerde dommeren i tirsdagens Carling Cup kamp.
Læs mere
Fold sammen

Den tidligere Manchester United-spiller Paul Scholes langer ud efter Chelsea-manager Jose Mourinhos konstante brokkerier til dommerne. Han opfordrer samtidig portugiseren til at lade dommerne om at dømme kampen.

Kritikken kommer efter tirsdagens Carling Cup-kamp mellem Chelsea og Liverpool, hvor Mourinho, ifølge Scholes, konstant var i diskussion med fjerde dommeren. Scholes skriver i sin blog, at Mourinho ender med at blive ignoreret, hvis han fortsætter brokkeriet.

Jo mere Mourinho gør det, jo mere vil dommerne være tilbøjelige til at ignorere ham. Hvis du bruger en hel kamp på at brokke dig til en dommer, vil du hurtigt få ry som værende en irritation og blive ignoreret, skriver Scholes i sin blog for London Evenenig Standard.

Mourinho er tidligere blevet straffet af det engelske fodboldforbund FA for at kommentere på dommers præstationer, og for nylig har han proklameret, at der hersker en hetz mod Chelsea. Senest er klubbens angrebsprofil, Diego Costa, blevet anklaget for episoder fra tirsdagens kamp, hvor Costa stempler to Liverpool-spillere. Som konsekvens af anklagen har Chelsea aflyst pressemødet før weekendens kamp.

Chelsea, der fører Premier League, spiller i lørdag mod Manchester City, som ligger nummer to, fem point efter Chelsea.