Patriots måtte arbejde for rekorden

Det lykkedes natten til søndag for New England Patriots at blive det mest vindende hold nogensinde i NFL's regulære sæson. 16 sejre i ligeså mange kampe.

New England Patriots har været ustoppelige i dette års NFL. Natten til søndag blev New Giants besejret med 38-35, og dermed gjorde quarterback Tom Brady og hans holdkammerater fra Patriots rent bord med 16 sejre i samtlige 16 kampe i den regulære sæson. Og det er aldrig tidligere sket i NFL-historien.

Med sejren over New York Giants, der længe så ud til at vinde opgøret, slettede New England Patriots således Miami Dolphins hidtidige rekord fra 1972. Dengang gik Dolphins ubesejret igennem sæsonen, der dog blot talte 14 kampe.

- Det var meget hårdt arbejde. Jeg er stolt af dette hold, og den måde vi reagerede, da vi var bagud. Vi var bagud med 12 point i tredje quarter. Nu har vi 16 sejre. Jeg håber bare, at vi kan fortsætte med at spille den her slags fodbold, sagde Tom Brady, der også kunne notere sig en personlig rekord.

Quarterbacken kastede således to touch downs i sejren over New York Giants og bragte dermed sæsontotalen op på 50 touch downs. Dermed overgik Tom Brady Indianapolis Colts' Peyton Mannings rekord fra 2004, hvor Manning kastede 49 touch downs. Også holdkammeraten Randy Moss sikrede sig en plads i rekordbøgerne, da han greb to touch downs og dermed nåede op på 23 i den regulære sæson.

/ritzau/