Patrick Olsen tæt på Inter-afsked

soccer
Patrick Olsen her i kamp for Inter mod Real Madrid kan snart være fri af kontrakten i den italienske storklub Fold sammen
Læs mere

U21-landsholdsspilleren Patrick Olsen ventes at få ophævet sin kontrakt i Inter og kan skifte gratis til en anden klub

Der var store forventninger til Patrick Olsen, da den italienske storklub Inter hentede ham i Brøndby i 2012. Den kontante midtbanespiller nåede som sit højdepunkt i Inter også at være en del af førsteholdstruppen i en kort periode og spillede en træningskamp mod selveste Real Madrid.

Siden er karrieren styrdykket for det unge talent, der blev sendt på en lejeaftale hos norske Strømsgodset i hovedparten af 2014, hvor han slet ikke slog til.

Nu er han tilbage i Inter med et halvt år tilbage af sin kontrakt, men ifølge BTs oplysninger er parterne tæt på at være enige om at ophæve den. Dermed kan Patrick Olsen meget snart være fri til at finde sig en ny klub på en permanent aftale i stedet for at skulle lejes ud endnu engang.

Patrick Olsen har flere gange optrådt for U21-landsholdet og vil helt naturligt være et emne for flere Superliga-klubber. Hans tidligere klub Brøndby kan måske også blive en mulighed, selv om de på nuværende tidspunkt er godt besat på de centrale midtbanepladser.

Andre Superliga-klubber som eksempelvis OB kunne også tænkes at lure på en helt gratis Patrick Olsen, der trods nedturen stadig fik store roser med fra Strømsgodset danske træner, David Nielsen.

»Vi havde ikke held med at forløse hans talent, men hvis han kommer til et sted, hvor han spiller regelmæssigt, så kommer han til at nå langt med det boldtalent, han har,« sagde David Nielsen i november til BT om Patrick Olsen.