Patrick Nielsen vil være overtage Kesslers trone

Læs mere
Fold sammen

Patrick Nielsen vil være Danmarks ubetinget konge i supermellemvægt, nu hvor 'gamle Kessler' har trukket sig tilbage, mens han selv vil sende veteranen Rudy Markussen på boksepension.

24-årige Patrick Nielsen melder klart ud om bokseambitionen i sin nye vægtklasse, som tidligere tilhørte den femdobbelte verdensmester Mikkel Kessler. Men står det til Patrick Nielsen, er det på tide at glemme alt om den danske boksestjerne.

»Nu, hvor den gamle mand Mikkel Kessler ikke længere ønsker at bokse, vil jeg gerne være ham, der repræsenterer Danmark i supermellemvægt,« udtaler Patrick Nielsen.

Han vandt i marts måned sin første kamp i vægtklassen mod den tvivlsomme modstander George Tahdooahnippah fra USA.

Den kamp har Patrick Nielsen dog for længst lagt bag sig. Og han har siden talt varmt om en kamp mod landsmanden Rudy Markussen. Men selv om promotor Nisse Sauerland er med på ideen, har de ikke kunnet blive enige med Rudy Markussen om de økonomiske vilkår i en kamp.

Derfor sender Patrick Nielsen nu en ny opfordring til sin landsmand om at komme tilbage til forhandlingsbordet.

»Jeg er klar til udfordringen, og det håber jeg også, at Rudy er. Han har fået, hvad han vil have, så nu er der ikke flere undskyldninger,« siger Patrick Nielsen og tilføjer:

»Lad os finde ud af, hvem der er Danmarks bedste med en kamp i juni. Jeg er i hvert fald klar til at sende Rudy endegyldigt på pension.«