Patrick Nielsen fortsætter ordgejl mod dansk veteran

Læs mere
Fold sammen

Godt nok bokser Patrick Nielsen mod en tidligere VM-udfordrer på lørdag på Frederiksberg. Alligevel kan han ikke slippe tankerne om en kamp mod danske Rudy Markussen.

Der er under en uge til, at Patrick Nielsen skal i ringen mod den 36-årige argentiner Ruben Eduardo Acosta (30-11-5, 10 KOs) 2. maj i Frederiksberg-Hallerne i København.

Kampen kom noget uventet for Patrick Nielsen, da hans lillebror Micki Nielsen ellers skulle have bokset titelkamp mod en amerikaner, men på grund af sygdom måtte Micki Nielsen melde afbud.

I stedet skal Patrick Nielsen nu i ringen mod Ruben Eduardo Acosta, der - trods en titelkamp mod tyske Robert Stieglitz i 2010 - har set sine bedste dage.

»Jeg satser på et knockout-hattrick i min nye vægtklasse. Først knockoutede jeg Tahdooahnippah, så tager jeg Acosta, og så jeg tager Rudy Markussen,« siger Patrick Nielsen selvsikkert før kampen på lørdag.

Albertslund-bokseren har siden marts krævet en kamp mod danske Rudy Markussen, men parterne har ikke kunnet nå til enighed om det økonomiske. Det har dog ikke fået Patrick Nielsen til at opgive håbet om at gå i ringen mod den danske rival.

»Lige nu tænker jeg på næste lørdag, og så må Rudy komme bagefter. Men selvfølgelig tænker jeg på den kamp, og hvis den kommer, så er jeg sikker på, at jeg river ham midt over,« siger Patrick Nielsen.

Den danske bokser gik i sin seneste kamp mod amerikaneren George Tahdooahnippah en vægtklasse op fra mellemvægt til supermellemvægt. Og det har givet ham ny lyst til at bokse.

»Jeg føler mig godt tilpas i min nye vægtklasse. Det har virkelig betydet noget, at jeg ikke skal smide så meget vægt op til kampene. Jeg har fået mere lyst til at bokse,« siger Patrick Nielsen.