Parken øger sikkerheden i landskampene

Parken og Dansk Boldspil-Union anlægger nyt hegn, ansætter flere vagter samt indfører nultolerance-politik over for mulige baneløbere i de kommende landskampe.

Når Parken igen lægger græs til Danmarks landskampe i opgørene mod Letland den 17. oktober og den 21. november mod Island, bliver det med øget sikkerhedsberedskab som følge af situationen fra landskampen mod Sverige, hvor en tilskuer løb på banen for at udøve vold mod dommeren.

Der vil således blive sat et ekstra vandret banehegn op i forbindelse med det lave lodrette banehegn. Hensigten er ifølge en pressemeddelelse fra Dansk Boldspil-Union (DBU), at det skal fungere som et fiskenet, der besværliggør ethvert forsøg på at trænge ind på banen.

Derudover bliver antallet af banevagter øget fra 42 til 60 til de udsolgte landskampe, og vagterne har samtidig fået besked på at føre en såkaldt nultolerance-politik overfor potentielle baneløbere.

Samtidig øger Parken opmærksomheden mod tydeligt berusede tilskuere. Også i fremtiden vil de blive afvist ved indgangene.

/ritzau/