Overvældet målscorer jubler over Bayern-sejren

germany-soccer-uefa-champions-
Bayern München vandt 6-1 over FC Porto.
Læs mere
Fold sammen

Thomas Müller scorede et enkelt mål i 6-1-nedsablingen af FC Porto. Den tyske angriber havde svært ved at sætte ord på sejren efterfølgende.

5-0 ved pausen og så var den Champions League-kvartfinale afgjort.

Bayern München dominerede fuldstændig sin portugisiske modstander, og det kom trods den ellers store selvtillid i det sydtyske bag på angriberen.

»Det er svært at finde nogen ord, der kan beskrive det her. Jeg er pænt udmattet. Vi må sige, at det næppe kunne være gået meget bedre. Vi havde aldrig forestillet os, at vi ville spille sådan i første halvleg, men det var udfaldet på vores hårde arbejde. Stor ros til holdet,« lød det ifølge uefa.com fra Thomas Müller efter kampen.

Efter et 1-3-nederlag i Portugal stod portugiserne med den ene fodboldstøvle i semifinalen, men Bayerns velsmurte reservehold uden blandt andre Franck Ribery og Arjen Robben tromlede dem fuldstændig.

Angriberen Jackson Martinez pegede efterfølgende på for mange fejl som årsag til nederlaget.

»Vi vidste på forhånd, det ville blive en svær kamp, men desværre lavede vi en række fejl i første halvleg. I anden halvleg viste vi, at vi uden disse fejl kunne have kæmpet med om kvalifikationen,« sagde han.

Bayern München skal nu møde enten Barcelona, vinderen af Atletico Madrid og Real Madrid eller vinderen af Monaco og Juventus.

Der trækkes lod 24. april.