Overraskelserne udeblev ved lørdagens FA Cup-runde

Leicester måtte fortsat undvære Kasper Schmeichel, da de lørdag sendte trænerløse Newcastle ud af FA Cuppens tredje runde.

Det var lørdagens eneste rene Premier League-opgør, da de to hold mødtes på King Power Stadium. Og Newcastle måtte som bekendt undvære manager Alan Pardew, der tidligere på dagen var blevet præsenteret i Crystal Palace.

Og det kom til at koste mod Leicester, som endnu engang var uden skadede Kasper Schmeichel i målet. Det forhindrede dem dog ikke i at holde buret rent, og så var Leonardo Ulloas mål kort før pausen nok til at sende dem videre til fjerde runde.

Også walisiske Swansea var i aktion, da de gæstede Tranmere, og sikkert kørte en 6-2-sejr hjem. Lørdagens sidste Premier League-hold i aktion var West Brom, der hjemme tog i mod Gateshead fra den femtebedste række. På trods af lidt problemer i starten blev det aldrig noget problem for dem at køre sejren hjem, der lød på 7-0, da dommeren fløjtede af.

I Nordengland var der en kæmpe sensation på vej, da Blyth Spartans fra den syvendebedste engelske række - helt ude for ligasystemet - hjemme tog imod Birmingham fra The Championship. I sig selv var det en sensation, at de overhovedet havde nået tredje runde.

Den var dog ved at blive endnu større, for da de to hold gik til pause, var de undertippede nordenglændere foran med 2-0. På syv minutter i starten af anden halvleg gik det dog helt galt, da Birmingham lavede tre mål, hvilket blev de sidste i kampen, der endte 3-2.

Hos Fulham var der dansk spilletid, da Lasse Vigen Christensen fik den første halve time mod Wolves, inden han måtte udgå med en skade i kampen, der endte 0-0. Dermed skal de to hold mødes i en omkamp. Dansk spilletid var der til gengæld ikke for William Kvist, der endnu engang var helt ude af Wigans hold. Wigan endte i øvrigt med at tabe 1-0 til Bolton.