Ove Pedersen savner bredde hos AGF

Træner Ove Pedersen kunne godt tænke sig, at hans AGF-trup på nuværende tidspunkt indeholdt flere spillere, der har niveau til SAS Ligaen.

AGF har indtil videre fået fire forstærkninger til startopstillingen, før klubben på onsdag gør comeback i SAS Ligaen hjemme mod AC Horsens. Men trods tilgangen af Ulrik Lindkvist, Kim Madsen, Alexander Valencia og Jerry Lucena er truppen stadig for smal, vurderer cheftræner Ove Pedersen.

- Det ser fornuftigt ud, men vi er ikke så brede, som jeg havde ønsket. Ingenlunde. Når jeg ser et hold som OB, så har de stort set to spillere på et rimelig højt niveau til alle pladser. I vores trup har vi måske 16-17 spillere, der kan bære igennem i SAS Ligaen. Det er for spinkel en trup, siger Ove Pedersen.

Træneren er tilfreds med kvaliteten af de fire nyindkøbte, men peger på, at holdet, der rykkede op i sommer, mangler SAS Liga-erfaring.

- De fleste af de spillere, der er rykket op med AGF i år, kommer enten fra lavere rangerede rækker eller fra vores ungdomsafdeling. De har absolut ingen erfaring, trods stort talent, og vi har hele tiden vidst, at mange af dem endnu ikke er helt klar til at være SAS Liga-spillere, siger han. /ritzau/