Ove P. kritiserer Brian Steens beslutning

Ove Pedersen kritiserer, at forsvareren Thomas Hansen har fået frataget trøje nummer fire, uden at spilleren fik besked ved en personlig samtale.

Den skadede AGF-forsvarer Thomas Hansen har fået frataget trøje nummer fire, og skal i den kommende sæson spille med nummer 25, mens den nyindkøbte konkurrent Kim Madsen overtager hans gamle nummer. Thomas Hansen fik beskeden per telefon fra en holdleder, og den fremgangsmåde er uheldig, mener AGF's træner, Ove Pedersen.

- Hvis man fratager en spiller et trøjenummer, skal han efter min mening naturligvis have beskeden overrakt på en værdig måde ved et møde og ikke ved en telefonbesked fra en holdleder. Det fortalte jeg også truppen, så snart jeg hørte om fremgangsmåden, siger Ove Pedersen til Århus Stiftstidende.

Ifølge træneren står sportschef Brian Steen Nielsen bag beslutningen om, at Thomas Hansen skulle fratages sit gamle nummer.

- Jeg mener, at vi har truffet den helt rigtige afgørelse i den her sag, men derudover vil jeg ikke kommentere på sager, som den her. Det klarer vi internt, siger Brian Steen Nielsen.

/ritzau/