Ove Christensen er færdig i Vendsyssel

Vendsyssel og Ove Christensen går hver til sit efter et skidt forår i 1. division.

Ove Christensen er færdig som cheftræner i Vendsyssel FF.

Den rutinerede træner har selv ønsket at stoppe efter et skidt forår, hvor han mener, at der har været for meget fokus på ham.

- For at sikre at truppen kan holde fokus på de kommende kampe, og for at undgå at spekulationer omkring min rolle i dette projekt skal forstyrre forberedelserne og arbejdet fremover, stopper jeg som cheftræner i Vendsyssel FF.

- Jeg håber, at alle også fremover vil give fuld støtte og opbakning til spillerne og projektet, siger Ove Christensen til klubbens hjemmeside.

Også assistenttræner Henrik Jensen har valgt at træde tilbage med øjeblikkelig virkning.

Før vinterpausen lå 1. divisionsklubben på en oprykningsplads til Alka Superligaen, men otte kampe uden en eneste sejr har sendt Vendsyssel ned i midten af tabellen.

Bestyrelsesformand i Vendsyssel, Søren Nørgaard, roser Ove Christensen for sin tid i klubben, men han erkender også, at Vendsyssel efterhånden var tvunget til at handle ovenpå forårets resultater.

- Vi er enige i, at vi har brug for nye værktøjer for at få vendt stimen, og derfor har vi efter længere og nøje overvejelser efterkommet ønsket og vurderet, at det er det rigtige tidspunkt at sige tak for denne gang til Ove og Henrik, siger han.

Sportschef Jacob Krüger overtager trænerrollen sammen med klubbens tidligere cheftræner Ole Søndergaard. Henrik Pedersen, der tidligere på sæsonen sagde op i HB Køge, bliver assistent.

/ritzau/