Osama Akharraz hjem fra St. Pauli uden kontrakt

Osama Akharraz har været til prøvetræning i St. Pauli, men er returneret til København for at overveje sine muligheder.
Læs mere
Fold sammen

Osama Akharraz har siden bruddet med AGF 1. september stået uden klub. Men interessen for den teknisk begavede offensiv-spiller er stadig varm, og i denne uge har han været på besøg i den populære tyske 2. Bundesliga-klub St. Pauli.

Flere danske medier har skrevet, at Osama Akharraz allerede var enig med den nordtyske kultklub om en to og et halvt år lang kontrakt, men det er ikke tilfældet, forklarer spilleren.

»Jeg er tilbage i København, så nej, jeg har ikke skrevet under med St. Pauli. Klubben er ellers superfed, og jeg havde nogle gode træningspas med holdet, og jeg er også inviteret på klubbens træningslejr, men lige nu skal jeg lige overveje mine muligheder,« siger Osama Akharraz.

Turen til Tyskland har bekræftet Osama Akharraz i, at han fortsat har en plads i topfodbold.

»Det er en meget professionel klub, og de kendte alt til mig, allerede inden jeg kom på besøg i klubben. Jeg havde flere møder med deres træner Ewald Lienen, og han var positiv over det, han havde set indtil videre,« forklarer Osama Akharraz.

Han har siden sit farvel til AGF holdt formen ved lige med selvtræning og træning hos 2. divisionsholdet Hvidovre, og derfor imponerede hans form i 2. Bundesliga-klubben, selv om han ikke har spillet kamp længe.

»Teknisk var der slet ikke nogen problemer, men konditionsmæssigt kunne det selvfølgelig godt være bedre. Jeg lavede dog en bip-test med holdet, og også her fik jeg ros, så jeg synes selv, at jeg efterlod et godt indtryk,« siger Osama Akharraz, der holder dørene åbne for såvel St. Pauli som andre klubber - også i Superligaen.

»Selvfølgelig vil jeg gerne prøve at spille i udlandet, men jeg kan også sagtens forestille mig, at jeg kan spille i en Superliga-klub, når forårssæsonen går i gang,« forklarer han.