Opereret Nick Kyrgios satser på at kunne spille Indian Wells

Nick Kyrgios måtte droppe Australian Open, men siden har han været igennem en vellykket operation.

Australske Nick Kyrgios og danske Holger Rune stod til at mødes i et opgør i tredje runde, hvis de begge levede op til deres seedninger i Australian Open. Dog måtte Kyrgios sige farvel til turneringen på grund af en knæskade. (Arkivfoto). Paul Crock/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Canberra. Nick Kyrgios har kurs mod et comeback på tennisbanen, efter at han mandag har været igennem en operation, der har været en "stor succes".

Det fortæller hans manager, Daniel Horsfall, til det australske medie The Age.

Den australske tennisstjerne måtte på grund af en knæskade trække sig fra grand slam-turneringen Australian Open, som i disse dage spilles i storbyen Melbourne.

Mandag er han blevet opereret i den australske hovedstad, Canberra.

- Vi kunne ikke have været mere tilfredse med resultatet, siger Daniel Horsfall og fortæller, at de "går efter at se alle" til Indian Wells, der begynder 6. marts.

I Melbourne stod Kyrgios til at møde danske Holger Rune i et opgør i tredje runde, hvis de begge levede op til deres seedninger.

Men efter at australieren trak sig, var det altså ikke længere en mulighed.

- Jeg er ikke i tvivl om, at jeg nok skal komme tilbage til min tidligere styrke, men jeg er selvfølgelig knust, sagde den 27-årige tennisstjerne på et pressemøde.

For Holger Runes vedkommende blev det til fire kampe i grand slam-turneringen, efter at han mandag måtte lide et nederlag til den femteseedede Andrey Rublev fra Rusland.

/ritzau/