Op og ned for Anders Hansen

Golfspilleren Anders Hansen reddede en runde i par på førstedagen af Barclays Classic, hvor han skal forsøge at gå videre i FedEx Cuppen.

Anders Hansen havde en blandet dag, da han torsdag gik første runde af golfturneringen Barclays Classic i New York, hvor han dyster mod nogle af verdens bedste golfspillere. Danskeren lagde stærkt ud med to birdies på banens første ni huller, men herefter gik det den forkerte vej med bogeys på 13., 14. og 17. hul. Med en birdie på sidste hul lykkedes det dog for Anders Hansen at redde en runde i par med 71 slag, og det placerer torsdag aften danskeren omkring nummer 50. Endnu mangler cirka halvdelen af feltet på 144 spillere dog at blive færdige.

Anders Hansen skal håbe på mindst at placere sig i top-10 i Barclays Classic for at gå videre i den økonomisk attraktive FedEx Cup, som Barclays Classic er en del af. Når turneringen slutter søndag, går de 120 bedste på FedEx Cup-listen videre til næste runde, som er Deutsche Bank Championship, og Anders Hansen ligger i øjeblikket kun nummer 137 på listen. Derfor skal han levere en topplacering for at gå videre.

/ritzau/