Ombejlet NFL-quarterback floppede totalt i sin debut

Johnny Manziel fik en forfærdelig debut som NFL-starter. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den skandalaombruste rookie Johnny Manziel startede sin første NFL-kamp som quarterback for Cleveland Browns, men han vil formentlig gerne glemme 30-0-nederlaget til Cincinnati Bengals hurtigst muligt.

Den 22-årige quarterback med tilnavnet 'Johnny Football' leverede en forfærdelig indsats og ramte en medspiller på ti ud af 18 kast, mens han også kastede to såkaldte interceptions, som gav Cincinatti Bengals bolden tilbage.

Manziel formåede end ikke at føre sit hold frem til et field goal, og derfor måtte Cleveland Browns gå pointløse fra banen i quarterbackens debut som starter.

Historien om Johnny Manziel rummer næsten mere uden for banen, end den gør på den amerikanske fodboldbane. Efter Cleveland Browns valgte ham i forårets draft har det unge talent ifølge kritikerne vist flere prøver på sin umodenhed uden for banen, måske bedst eksempliceret på et billede, hvor han holder en 'money phone' - et stort bundt pengesedler, som han holder op til øret, som om det er en telefon.

En ikke særlig ydmyg handling, mener mange iagttagere, og i kampen mod Cincinnati Bengals provokerede forsvarsspillerne da også flere gange den trods alt talentfulde Manziel ved at vise dollar-tegn med hænderne, når de nedlagde den unge quarterback. Ganske sikkert en henvisning til billedet af Johnny Manziel.

Med nederlagt får Cleveland Browns ufatteligt svært ved at nå slutspillet i denne sæson.