Olsen roser Eriksen for de rigtige forsider

Landstræner Morten Olsen er tilfreds med, at Christian Eriksen kun havner i aviserne for succes på fodboldbanen og ikke for andre ting. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Landstræner Morten Olsen roser Christian Eriksen for at bevare ydmyghed og fokus trods vild succes i Premier League

De er to af landsholdets største profiler. Men der er bare enorm forskel på Christian Eriksen og Nicklas Bendtners tilværelser.

Eriksen hitter i Premier League som en af sommerens bedste nyindkøb, mens Bendtner atter er ude i kulden i Arsenal og er kontraktfri til sommer. Og Bendtner har fået mere omtale for episoder i nattelivet end fodboldpræstationerne.

Det kan derfor let tolkes som en stikpille til landsholdsangriberen, når Morten Olsen roser Eriksen for at bevare sit navn i sportssektionen.

- Man må bare sige, at Christian Eriksen er en rigtig fodboldspiller. Han har stadig en ydmyg tilgang til tingene, han holder fokus på fodbolden og så havner han også på de rigtige forsider i medierne. Med det mener jeg, at det er fodbolden som sender ham på forsiderne og ikke alt muligt andet, siger Morten Olsen.

Landstræneren mener, at Christian Eriksen er længere i sin udvikling, end da Rafael van der Vaart og Wesley Sneijder, som også har fået deres fodboldopdragelse i Ajax, var 22 år. Og han ser ingen begrænsninger for Eriksens talent.

- Det er svært at sige, hvor langt han kan nå. Han er stadig en ung spiller, men husk nu på, at han har spillet over 40 landskampe og været med til to slutrunder allerede. Christian bliver matchet nu på allerhøjeste niveau, og han har vist, at han kan være med, og han kan være afgørende på et hold. Så han kan nå toppen, ingen tvivl om det, forklarer Morten Olsen.