Olsen glad for Krohn-Dehlis Sevilla-skifte

Læs mere
Fold sammen

Landstræner Morten Olsen ser meget positivt på Michael Krohn-Dehlis formodentlige skifte til Sevilla, hvor midtbanespilleren trods sine 31 år kan få en lang karriere.

Det fortæller Morten Olsen til BT, selvom Michael Krohn-Dehlis transfer til Sevilla stadig mangler at blive officielt bekræftet af både klub og spiller.

»Jeg vil synes, at det er mere end fortjent. Det er et skifte, som Michael Krohn-Dehli har fået, fordi han har været en profil for et godt fodboldhold hos Celta Vigo i længere tid og på landsholdet i en del år. Han spiller den slags fodbold, som jeg nyder. Og var der ikke den type spiller, hvad var fodbold så?« siger Morten Olsen.

Ifølge den spanske avis, El Desmarque, får Michael Krohn-Dehli i Sevilla en to år lang kontrakt, hvor han angiveligt er tiltænkt en rolle på holdets defensive midtbane. Men skal man tro Morten Olsen, bliver Michael Krohn-Dehlis rolle i den spanske storklub ikke så meget anderledes, end den han spiller på det danske landshold og hos Celta Vigo.

»Han har i Celta Vigo et par gange optrådt på det, vi kalder 6'er-positionen. Mens ellers spiller han til venstre på midtbanen i en 4-3-3-formation. Han har ikke spillet venstre fløj, og jeg ved ikke, hvorfor mange danskere ser Michael Krohn-Dehli som venstre fløj. Det er ikke der, han spiller på landsholdet. Jeg tror også, at Sevilla vil bruge ham i venstre side af midtbanen,« siger Morten Olsen.

Han mener ikke, at Michael Krohn-Dehli vil få problemer med at tilspille sig en fast plads hos Sevilla.

»Det ved jeg, at han kan. Han er en teknisk fremragende fodboldspiller og nu med en erfaring, som er guld værd. Uden at kende alle statistikker vil jeg mene, at han er en af de midtbanespillere, der løber mest i den spanske liga. Og det gælder også på det danske fodboldlandshold,« fortæller Olsen og forudser, at Michael Krohn-Dehli trods sine 31 år har mange år tilbage i sig som topspiller:

»Hvis han ikke løber ind i skader, er hans fysik så god, at han vil kunne spille til, at han bliver 37 år på mange forskellige positioner.«